Windows 8

Novi način rada
Windows 8 je napravljen za posao, ali podjednako dobro služi i za zabavu. Pro edicija pruža sve mogućnosti koje pružaju edicije namenjene kućnoj upotrebi uz poseban akcenat na produktivnost, sigurnost i mobilnost, bez žrtvovanja performansi.
 
Novi početak
Važni emailovi, poslovni kontakti i sve druge informacije vezane za posao su sada na jednom mestu – na vašem početnom ekranu. Ekran možete oblikovati po svojoj želji i potrebama tako što ćete rasporediti Mail, kontakte, website-ove, novosti i omiljene aplikacije tako da vam budu dostupne onda kada su vam potrebne.
 
Čvrsti temelji
Dobro poslovanje se gradi na čvrstim temeljima. To je razlog zbog kog je Windows 8 Pro izgrađen na dokazanoj Windows 7 platformi. Sve ono što je bilo odlično u Windows 7, sada je još bolje – brže, pouzdanije, sigurnije.
 
Poznat način rada
Windows 8 Pro vam omogućava da sami odlučite kako ćete raditi – možete koristiti već poznati PC desktop u kome već sada radite. Poznata podešavanja i funkcionalnosti koje ste koristili u Windows 7 su još uvek tu – samo su poboljšana. Kao primer – tu je novi ribbon u File Explorer-u koji kopiranje fajlova i email fajlova, kao i pretraživanje čini neuporedivo lakšim.
 
 
Na dodir ili sa tastaturom
U poslu je uvek dobro biti fleksibilan i imati opcije. Windows 8 Pro je dizajniran za touch uređaje i miša i tastaturu. Bez obzira na uređaj koji koristite, moćićete da na jednostavan i brz način prelazite sa rada na tabeli na prezentaciju, da se povežete sa svojim klijentima, organizujete svoja dokumenta i kao rezultat – uradite više svakog dana.
 
Izobilje aplikacija
Možete pronaći pravi alat za bilo koji posao, jer vam je na raspolaganju veliki broj ugrađenih Windows Store aplikacija koje možete probati i kupiti. Naravno, uvek se možete vratiti svojim poznatim desktop aplikacijama kako biste uradili nešto.
 
Lično i prenosivo
"Zašto biti ograničen samo na rad u kancelariji? Windows 8 Pro je cloud-connected, tako da povezivanjem na bilo koji Windows 8 uređaj sa svojim Microsoft nalogom imate trenutni uvid u svoje kontakte, fajlove i podešavanja."