Softver‎ > ‎

VipDrop – novi onlajn servis za čuvanje podataka

posted Sep 4, 2015, 8:11 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Sep 4, 2015, 8:12 AM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/softver-2/_draft_post/5332209a161f364fca85e212e6c4cdcb.jpg
VipDrop je novi cloud servis koji omogućava korisnicima Vip postpejd i internet tarifa da čuvaju sve svoje podatke onlajn. 

Korisnicima su na raspolaganju dodaci koji sadrže od 4GB do 100GB prostora za skladištenje podataka, uz koje dobijaju i sadržaj za surf kroz VipDrop. Na ovaj način korisnici mogu pregledati sve svoje dokumente preko VipDropa bez brige o internet potrošnji u nacionalnom saobraćaju i bez preuzimanja na svoj uređaj.

Ono što VipDrop izdvaja od ostalih servisa za skladištenje podataka je mogućnost intergrisanja drugih servisa, kao što su Dropbox, Google Drive i OneDrive, unutar VipDropa, bez obzira na njihovu veličinu. Na primer, korisnik može imati VipDrop dodatak od 25GB i na njega može dodati neograničene količine prostora sa svojih Dropbox, Google Drive i OneDrive naloga, a uz to dobija neograničeni surf za sve ove servise dokle god im pristupa kroz VipDrop. 

Podaci sa VipDropa se mogu deliti, postoji i opcija timske kolaboracije, a servisu je moguće pristupiti preko VipDrop mobilnih aplikacija, računara ili putem internet pretraživača. Svi koji aktiviraju VipDrop dodatak dobiće jedan mesec besplatnog korišćenja servisa.


Izvor: Vip