Softver‎ > ‎

Novi iOS 8.4.1 će blokirati TaiG jailbreak

posted Aug 14, 2015, 9:11 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Aug 14, 2015, 9:19 AM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/softver-2/_draft_post/a5dac35b291a4d79d9ff808d3bd020db.jpg

Kao što već znate, Apple je objavio iOS 8.4.1 žuriranje svog operativnog sistema. Ažuiranje dolazi sa pregršt ispravki bugova i generalnih poboljšanja operativnog sistema, kao i novim funkcijama. Naravno, sve ovo je moguće izbeći ukoliko ne želite da ažurirate svoj uređaj na iOS 8.4.1.

Ukoliko ste koristili TaiG jailbreak, mogli biste da razmislite o izbegavanju najnovijeg ažuriranja za iOS. Otkriveno je da, ukoliko ažurirate uređaj na iOS 8.4.1, TaiG jailbreak više neće raditi na telefonu. Ovo znači da bilo kakve ispravke ili aplikacije koje imate, a koje su se oslanjale na jailbrbreakovani iOS, takođe više neće raditi.

Za sve ovo zadužen je apdejt koji uklanja nekoliko mana koje su TaiG timu omogućavali jailbreak operativnog sistema. Dakle, ukoliko želite i odgovara vam da imate jailbreakovan iOS uređaj, mogli biste da preskočite iOS 8.4.1 ažuriranje. S obzirom da se ne radi o većem ažuriranju, oni koji nemaju većih bugova i problema, slobodno mogu da preskoče ovo ažuriranje. Za sada nema informacija o tome da li će se TaiG tim koncentrisati na kreiranje jailbreaka za iOS 8.4.1, s obzirom da je iOS 9 sve bliži lansiranju. Moguće je da će se TaiG tim fokusirati samo na iOS 9 jailbreak.

Izvor: Ubergizmo