Softver‎ > ‎

Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center vas pozivaju da od 1. do 25. avgusta uradite besplatnu nadogradnju na Windows 10

posted Jul 30, 2015, 3:36 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Aug 20, 2015, 10:55 AM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/softver-2/_draft_post/9b5b059a4a74c3b114dcfd0d5b4be240.jpg
PR Saopštenje
Kompanija Microsoft saopštila je da će Windows 10 od danas biti dostupan kao besplatna nadogradnja, ili instaliran na novim PC uređajima i tabletima. Windows 10 uključuje inovacije kao što su Cortana, Xbox aplikaciju i Microsoft Edge, za poznato, ali i ličnije i produktivnije, iskustvo. Najsigurniji Windows ikada, Windows 10 se isporučuje kao servis, a inovacije i bezbednosne ispravke se automatski ažuriraju. Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center organizovali su u sredu, 29. jula 2015. predstavljanje dugo iščekivanog zvaničnog Windows 10 operativnog sistema, na štandu Microsofta u Ušće Shopping Centru. 

Kao deo aktivnosti upoznavanja sa novim Microsoft operativnim sistemom, koje su danas bile organizovane širom sveta – Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center predstavili su medijima, fanovima i svim zainteresovanim posetiocima karakteristike Windows 10, kao i sve informacije o tome kako mogu da postanu korisnici novog operativnog sistema. Svi korisnici sa kvalifikovanim uređajima i legalnim Windows 7, 8 i 8.1 sistemima, mogu od 1. do 25. avgusta, na štandu Microsoft-a u Ušće Shopping Centru da uz pomoć i podršku stručnog Microsoft tima, urade besplatnu nadogradnju. Najbrže korisnike očekuju specijalne ponude, pokloni i popusti, u odabranim radnjama Winwin-a, Gigatrona, Tehnomanije i Laptop centra. 

Pored prilike da među prvima isprobaju Windows 10, posetioci su u okviru chill zone na štandu Microsofta mogli da se zabave uz Xbox i druga iznenađenja.

IZVOR: benchmark.rs