Softver‎ > ‎

Microsoft Office 2016 predstavljen u Srbiji

posted Sep 25, 2015, 9:51 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Sep 25, 2015, 9:52 AM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/softver-2/_draft_post/6b52742c834102d904e183820ad7dad7.jpg
Kompanija Microsoft predstavila je i u Srbiji najnovije karakteristike i aplikacije Office 2016, koje su kao dodatak Office 365 Microsoft pretplatničkom servisu baziranom na cloud-u, postale dostupne korisnicima širom sveta.

Osnovna ideja pri kreiranju novog Office-a ogleda se u shvatanju da se način na koji radimo i samo radno mesto sve više i brže menjaju, pa je zbog toga neophodno usavršiti i set alata uz pomoć kojih radimo. Sa Office 2016 aplikacijama, Office paket se proširuje i postaje snažna platforma integrisanih aplikacija i servisa kreiranih sa svrhom povećanja saradnje u radu, gde se razmenom ideja one konstantno poboljšavaju.

Dajući prednost progresu, pre nego procesu u radu – Office 2016 aplikacije pojednostavljuju saradnju i uklanjaju prepreke na putu timskog uspeha, rušeći barijere između uređaja, aplikacija i ljudi. 

"Jedno od glavnih nastojanja Microsoft-a je da unapredi produktivnost u radu. Office paket je najbolji primer za to, jer kontinuiranim inovacijama olakšava ljudima da se u poslu okrenu ka najvažnijim aspektima – saradnji i timskom radu", izjavio je Željko Vujinović, Generalni direktor Microsofta za Srbiju i Crnu Goru i dodao da će ovakav kurs omogućiti korisnicima značajna unapređenja u poslovanju i veću efikasnost upravo kroz korišćenje punih potencijala novih rešenja.

Office 2016 aplikacije sa Office-om 365 pružaju nove mogućnosti za veću bezbednost i zaštitu. Ugrađena Prevencija gubitka podataka (Data Loss Prevention) u Word-u, PowerPoint-u, Excel-u i Outlook-u, značajno smanjuje rizik od curenja osetljivih podataka. Integrisano Office 365 upravljanje mobilnim uređajima (Office 365 Mobile Device Management) štiti uređaje kompanije i zaposlenih, a Zaštita kompanijskih podataka (Enterprise Data Protection) koja stiže kasnije ove godine omogućava zaštićeno deljenje sadržaja u okviru kompanije. 

Najavljeni tempo inovacija omogućiće dodavanje novih, usavršenih, karakteristika na mesečnom nivou.


Izvor: Microsoft