Partneri
.....Naš TIM će Vam ponuditi, kompletnu uslugu, sve od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih vizuelno-funkcionalnih aspekata jednog web portala, pa do podrške i održavanja nakon završetka projekta. Osim web dizajn-a radimo pravljenje Logo dizajn, Grafički dizajn, Besplatno oglašavanja kao i web Marketing sve što je potrebno za vašu firmu.

PC Deal je firma koja se bavi prodajom IT & GPS & GSM opreme i pružanjem IT usluga servisa i održavanja iste sa mogućnošću zamene staro za novo.Imate mogućnost da ako niste zadovoljni radom vaše IT opreme zamenite za bolju, lepšu i moderniju opremu, na kojoj će najnoviji i najnapredniji software raditi odlično bez zastoja.Web Dizajn - Free Hosting, Vizit karte, Flajeri, Posteri

Naš tim čine web dizajner, fotograf, jedan web programer, serviser računara, jedan marketing manager, što omogućuje da ponudimo kompletnu uslugu sve od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih vizuelno-funkcionalnih aspekata jednog web sajta, pa do podrške i održavanja nakon završetka projekta. Osim web dizajn radimo pravljenje Logo dizajn, Grafički dizajn, Oglasna rešenja, Servisiranja računara sve što je potrebno za vašu firmu.
- Privredno društvo “Tidija d.o.o” registrovano je u Agenciji za privredne registre rešenjem u Beogradu od 08.02.2010. godine a promena delatnosti izvršena rešenjem od 17.10.2011.godine za obavljanje poslova iz grupe 8010 (usluge privatnog obezbeđenja).