Mobilni‎ > ‎

Upoznajte Samsung galaxy tab A

posted Jul 17, 2015, 7:41 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Jul 17, 2015, 7:42 AM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/mobilni-2/_draft_post/CKH49DgVAAAbd0Q.jpg
U vrele letnje dane i vreme odmora, velikom broju ljudi čitanje knjiga je omiljeni hobi i gotovo da opušteno popodne nije moguće zamisliti bez omiljene knjige. Ipak, pravi izazov nastaje kada je potrebno nekoliko knjiga poneti na plažu ili putovanje.

Ukoliko još uvek niste isplanirali slobodno vreme u sledeća tri vikenda, pozivamo vas da zajedno otkrijemo mogućnosti novog Galaxy TAB A tableta i to na jedinstvenom mestu – Samsung biblioteci. Svakog vikenda ćemo na drugoj lokaciji postaviti policu sa knjigama, sofu, fotelju i Galaxy TAB A tablet. Svi posetioci moći će da isprobaju novi uređaj, kao i njegove vodeće tri karakteristike po kojima je ovaj tablet prepoznatljiv.

Optimalan doživljaj gledanja
Uz Galaxy Tab A doživljaj pregleda stranica na internetu i sadržaja podiže doživljaj pregleda stranica na internetu i čitanja na viši nivo. Ekran razmere od 4:3 idealan je za čitanje knjiga, časopisa i novina, kao i za surfovanje internetom, pregled društvenih mreža i pisanje imejlova.

Elegantan i moderan stil
Novi Galaxy Tab A uz svoj prefinjen dizajn, debljinu od svega 7,5mm i težinu od 450g, obezbeđuje nenadmašnu prenosivost i jednostavnost pri korišćenju.

Bolje fotografije zahvaljujući automatskom fokusiranju
Zadnja kamera od 5 MP na Galaxy Tab A uređaju pruža izvanredne fotografske opcije. Funkcija za automatsko fokusiranje pomaže lakše snimanje oštrijih fotografija i video snimaka. Ovu funkciju moguće je koristiti za jednostavno skeniranje QR i bar kodova, što pruža različite mogućnosti za interakciju.

Besplatni premijum sadržaji i usluge
Samsung Galaxy Tab A omogućava niz besplatnih sadržaja: šestomesečnu pretplatu na magazin „The Economist“, pretplatu na „New York Times“ u trajanju od 12 nedelja i besplatno preuzimanje e-knjige jednom mesečno putem aplikacije Kindle for Samsung.

Poseticima Samsung biblioteke u periodu od 19h do 23h pripremili smo i niz zanimljivih poklona na sledećim lokacijama:

10. i 11. jul – Beton Hala, Pristanište, Beograd
17. i 18. jul – Obilićev venac, Beograd
24. i 25. jul – Ulice Strahinjića Bana i Francuska, Beograd

Još uvek ne znate šta biste radili sledeća tri vikenda?

Izvor: Samsung