Mobilni‎ > ‎

Tesla predstavlja novi hit u ritmu od 64 bita – Tesla Smartphone 6.2 Lite

posted Jan 19, 2017, 11:54 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Jan 22, 2017, 1:43 PM ]
Saopštenje za medije

Kompanija Comtrade danas predstavlja novi pametni telefon iz serije 6 – Tesla Smartphone 6.2 Lite. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj telefon odgovorio visokim standardima naših korisnika, a krajnji rezultat je izuzetno brz, kvalitetno izrađen i kompaktan pametan telefon sa ekranom koji prevazilazi cenovnu kategoriju, podrškom za Dual SIM i 4G vezu, vrhunskim GPS-om i veoma atraktivnom cenom.
Android 6.0 Marshmallow
Operativni sistem Android 6.0 Marshmallow donosi brojne prednosti. App standby funkcija obezbeđuje produženu autonomiju baterije, a privatnost korisnika unapređena je još boljom kontrolom aplikacija prilikom dodeljivanja dozvola za pristup ličnim podacima.
Ekran koji prevazilazi cenovnu kategoriju
OGS (One glass solution) ekran izrađen je uz pomoć tehnologije koja bi se mogla opisati kao “vrhunska slika bez mnogo posrednika”, jer uklanjanjem dodatnog sloja stakla i redukovanjem debljine ekrana, ovo rešenje obezbeđuje nestvarno jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju.
I još mnogo toga...
Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 6.2 Lite vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. Odlično optimizovani softver pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad. Kao i na Tesla tabletima, SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Spisak mogućnosti ovog uređaja zaista je dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se Tesla Smartphone 6.2 Lite u prodaji pojaviti odmah.

Izvor: Tesla