Mobilni‎ > ‎

Spoj metala i stakla u novom Alcatel IDOL 5 pametnom telefonu

posted Sep 5, 2017, 2:17 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Sep 5, 2017, 2:17 AM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/mobilni-2/_draft_post/d7a5023a9e468f27c7c4d4c9c4237520.jpg
Saopštenje za javnost

IDOL 5, novi član dobro poznate Alcatel IDOL serije, namenjen je novoj generaciji koja voli prečice, brz i reaktivan sadržaj i novo i relevantno iskustvo. Predstavlja pravo rešenje za one koji obožavaju upadljiv stil i žele telefon sa kojim će moći da zabeleže neverovatne trenutke. IDOL 5 dolazi sa neverovatnom kamerom i unapređuje mogućnosti deljenja fotografija istog trenutka kad su napravljene zahvaljujući inovativnim dvojnim društvenim nalozima. Oduševite se (amazed.now)!

„Naši kupci žive u trenutku, te je naša misija bila da kreiramo telefon koji vam omogućava da iskoristite svaki trenutak. Sa telefonom IDOL 5, Alcatel predstavlja novo, uzbudljivo multimedijalno iskustvo i oslobađa od potrebe za konstantnim logovanjem koje je neizbežno kada imate dva naloga na društvenim mrežama. Deljenje treba da bude prirodno kao disanje”, izjavio je Erik Valet, generalni direktor za Evropu.

Zapanjujući dizajn
IDOL 5 je dokaz da najnovije tehnologije i najnoviji dizajn idu ruku pod ruku. Telefona je neverovatno tanak, samo 7,5 mm, sa čvrstim metalnim okvirom i jasnim 5.2-inčnim 423ppi ekranom, sve uokvireno 2.5D zakrivljenim staklom za glatke ivice. Njegov aluminijumski dizajn spojen je sa tankim elegantnim zakrivljenim staklom.

Uzbudljivo multimedijalno iskustvo za svakog korisnika
Danas je bitno zabeležiti svaki trenutak. Zato IDOL 5 dolazi sa neverovatnom zadnjom kamerom od 13MP, u paru sa f/2.0 otvorom blende, veličinom od 1.12µm pixel i ultra brzim hibridnim autofokusom (PDAF+CAF) sa dual-tone LED blicom. Pošto su selfiji jednako bitni, IDOL 5 poseduje prednju kameru od 5MP sa 84° širokougaonim objektivom i prednjim blicom.

I najzad, s obziom na to da je deljenje na društvenim mrežama ključno, IDOL 5 nudi zabavne i kreativne Video Story opcije koje nam omogućavaju da izaberemo svoje omiljene fotografije/videe i napravimo od njih kratak i neverovatan video.

Dvojni nalozi na društvenim mrežama
IDOL 5 dolazi sa novom App Cloner funkcijom, koja omogućava korisnicima da ostanu ulogovani na više naloga u jednoj društvenoj aplikaciji. Različiti nalozi sada mogu biti korišćeni na jednom uređaju kako bi se odvojile poslovne obaveze i druženja od privatnih. Nema više potrebe da nosite dva uređaja sa sobom ili se logujete na i iz WhatsApp-a i ostalih društvenih naloga.

Dostupnost
IDOL 5 dostupan je u metalik srebrnoj i metalik crnoj boji po ceni od 249 evra (preporučena maloprodajna cena).

Izvor: Alcatel