Mobilni‎ > ‎

Počinje rezervacija LG G Flex 2 u Telenoru

posted Mar 15, 2015, 8:48 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Jul 13, 2015, 1:09 PM ]
Najnoviji LG model G Flex 2 svi zainteresovani mogu rezervisati putem Telenorove veb prodavnice, a njegova zvanična prodaja počinje sredinom slede’e nedelje. Samo mesec dana od njegovog predstavljanja, Telenor je uvrstio u svoju bogatu ponudu još jedan od najboljih telefona na tržištu. Zahvaljujući velikim brzinama mobilnog interneta Telenor Pametne mreže korisnici će moći da iskoriste sve prednosti ovog uređaja.

LG G Flex 2 odlikuje Full HD ekran od 5,5 inča, a zakrivljeni displej karakterističan samo za Flex modele obezbeđuje optimalan ugao gledanja uz minimalan blesak i odraz svetlosti. Pokreće ga 64bitni osmojezgarni procesor i radi na Android 5.0 Lollipop platformi. Zadnja kamera ima 13 megapiksela i OIS+, optički stabilizator, koji za svaki snimak posebno izoštrava subjekt.

Aktivacijom opcije Brzo punjenje korisnik može napuniti 50 odsto kapaciteta baterije za samo 30 minuta, a telefon je uvek moguće podesiti na Glance View režim koji čuva bateriju gašenjem ekrana i prikazivanjem samo osnovnih informacija kao što je vreme. 

LG G Flex 2 dostupan je već po ceni od jedan dinar uz Premium paket.
Više informacija na www.telenor.rs
Tekst: Telenor PR