Mobilni‎ > ‎

MWC 2017: Alcatel A5 LED je prvi pametni interaktivni LED telefon na svetu

posted Feb 27, 2017, 11:13 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Feb 27, 2017, 11:13 AM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/mobilni-2/_draft_post/c234ccee1aab13c7b06a42d3d8450ca4.jpg
Saopštenje za medije

Kompanija TCL Communication najavila je danas predstavljanje Alcatel A5 LED telefona na sajmu Mobile World Congress 2017. Prvi internaktivni LED pametni telefon na svetu, A5 LED donosi inovacije namenjene mladim i energičnim korisnicima.

"Uz inovativni A5 LED, Alcatel predstavlja nove opcije namenjene zabavi, kao što su osvetljena obaveštenja i jedinstveni poleđinski LED šabloni i teme koje možete sami kreirati, kao i napredno multimedijalno iskustvo. Idealan je za osobe koje cene zabavu i čija ličnost na taj način dolazi do izražaja", izjavio je William Dowie, direktor proizvodnog portfolija u kompaniji Alcatel.

Sve obuhvatno iskustvo za zaljubljenike u zabavu
Nudeći jedinstveno i interaktivno iskustvo koje poseduje samo A5 LED, Alcatel vam daje mogućnost da prikažete svoju ličnost kroz niz očaravajućih LED svetala:

Osvetlite obaveštenja sa različitim svetlosnim efektima namenjenim za dolazeće pozive, poruke, alarme i obaveštenja sa društvenih mreža.
Izmenite svakodnevicu koristeći opciju Color Catcher koja kreira jedinstvene LED poleđinske šablone i teme koje možete menjati svakodnevno.

Zapalite muziku sa svetlosnim efektima koji se pomeraju u ritmu muzike koju slušate i menjaju šablone jednistavnim protresanjem telefona.

Dobre performanse i zabavne selfi opcije

A5 LED vam pruža sjajno multimedijalno iskustvo. Poseduje brzu 4G LTE vezu i osmojezgarni procesor koji omogućava glatko prikazivanje fotografija, igara i filmova na velikom 5,2-inčnom HD ekranu.

Alcatel A5 LED ima prednju kameru od 5MP sa selfi blicom za jasne slika i pri slabom osvetljenu. Poseduje i Face Beauty softver za besprekorne slike i opciju Face Show, koja vam daje mogućnost da pretvorite svoj selfi u personalizovani video klip. Telefon ima i zadnju kameru od 8MP sa dual-tone blicom.

Alcatel A5 LED lepo leži u ruci, sa ergonomskim dizajnom koji objedinjuje tanki profil i oble ivice.

Cena i dostupnost
A5 LED biće dostupan u Evropi od maja po ceni od 199 evra (preporučena maloprodajna cena). Dolazi u kombinaciji sa metalik crnom LED poleđinom telefona i dodatnom metalik crnom ili metalik srebrnom poleđinom telefona.

Izvor: Alcatel