Mobilni‎ > ‎

LG G4 Pro se očekuje u oktobru, tvrdi @evleaks

posted Aug 11, 2015, 1:05 PM by Nenad Cvetkovic
https://sites.google.com/site/nenadc1/mobilni-2/_draft_post/1473721299eef20f187d3d0f291dbe94.jpg

Legendarni insajder u mobilnoj inustriji @evleaks ne posustaje u plasiranju procurelih informacija o uređajima koji još nisu predstavljeni. LG G4 Pro je tokom prethodnih meseci bio u centru pažnje neko vreme, a sada je ponovo "na tapetu". Iako je veći brat LG G4 modela obavijen velom tajne, bar kada su specifikacije u pitanju, pojavljuju se neki drugi detalji u vezi sa ovim fabletom.

Prema navodima popularnog @evleaks insajdera, LG G4 Pro će se pojaviti u oktobru. Ovo sugeriše nekoliko teorija u vezi sa specifikacijama telefona. Realistična hipoteza jeste da će G4 Pro imati šestojezgarni Snapdragon 808 procesor, kako bi se izbegli problemi sa pregrevanjem koji idu uz Snapdragon 810 čip. Utopijska hipoteza ukazuje na ranu implementaciju Qualcomm Snapdragon 820 čipa, ali s obzirom na prognozirani period lansiranja telefona, ovo je malo verovatno.

Ukoliko se iskoristi Snapdragon 808, LG će imati problem da promoviše G4 Pro kao jedinstven i unikatan uređaj, posebno što je G4 model i sam već prilično velik (5.5 inča). Nadogradnja kamere na poleđini (oko 27 megapiksela) bi mogla pomoći u diferencijaciji na tržištu, zajedno sa 4GB RAM-a. Da li će ovo biti dovoljno da se pomute računi Galaxy Note 5 i iPhone 6s Plus konkurentima, ostaje da se vidi.

Izvor: VR-zone

Comments