Mobilni‎ > ‎

Galaxy S8 u prodavnice stiže 18. aprila, procurela i prva fotografija

posted Jan 7, 2017, 11:31 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Jan 7, 2017, 11:32 AM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/mobilni-2/_draft_post/ghyjukuilo.jpg
Sve je više proroka koji javljaju da se službeno predstavljanje Galaxy-ja S8 neće održati krajem februara na MWC-u u Barceloni, već nešto kasnije. Spekuliše da će se Samsung svoj Unpacked event održati u martu, a sada stižu i konkretne informacije o datumu dolaska na tržište. Ako je verovati pojedinim insajderima, Galaxy S8 u prodavnice stiže 18. aprila, što je malo kasnije od S7 braće koji je su stigli početkom istog meseca prošle godine.

Je li ovo istina, teško je reći, a ako je, verovatno se u Samsung-u žele dodatno osigurati kako ponovo ne bi došlo do propusta, zbog kakvih je prošle godine povučena kompletna proizvodnja Note-a 7.

Za sada nemamo konkretnih informacija o tome koje će kompanije na MWC-u predstaviti svoje flagshipe, ali postoji velika verovatnost da će to učiniti Xiaomi, Huawei, Sony, LG i još celi niz drugih proizvođača.

A u međuvremenu, pojavila se prva fotografija koja navodno predstavlja novi S8. Iako ekran nije od ivice do ivice kao što se spekulisalo, vidljivo je da je povećan u odnosu na celo kućište i blago zaobljen po uzoru na Note 7. Naravno, trebaće još pričekati za potvrdu, jer je moguće da se neko igrao u Photoshop-u. 

Izvor:  BENCHMARK