Mobilni‎ > ‎

Galaxy S8 telefon koji za sada ne možete da posedujete

posted Apr 9, 2017, 4:47 AM by Nenad Cvetkovic
https://sites.google.com/site/nenadc1/mobilni-2/_draft_post/44da32abffb09aca0dc255119d4f5011.jpg
Prošlo je tek nešto više od nedelju dana od kako je Samsung predstavio nove flegšip telefone, Galaxy S8 i Galaxy S8+, ali se već pojavila bolja i jača verzija. ETNews izveštava da je stigla moćnija varijanta Galaxy S8+ telefona koja ima 6 GB RAM i 128 GB interne memorije.

Međutim, tu postoje dva problema. Prvi je taj što će ova varijanta (barem za sada), biti dostupna samo u Južnoj Koreji i Kini, a drugi je cena, koja će verovatno biti oko 1000 dolara. Iako još uvek nema zvanične najave, postoji listing na Samsungovom korejskom sajtu koji pokazuje novi model. ETNews tvrdi da će koštati 1020 dolara, ali i da će uključivati Dex dok koji omogućava da se Galaxy S8+ telefon ponaša kao desktop računar.

Samsung će ovaj telefon reklamirati kao zamenu za vaš kućni računar, i nije prvi koji pokušava tako nešto. Nijedna od takvih ideja nije naišla na širu primenu kod potrošača pa ostaje da vidimo da li će Samsung uspeti. Za sada nema informacija da li će i kada nadograđeni Samsung Galaxy S8+ stići u Evropu.

Izvor: Engadget
Comments