Mobilni‎ > ‎

ASUS donosi ZenFone Zoom na evropsko tržište

posted Sep 8, 2015, 1:02 PM by Nenad Cvetkovic   [ updated Sep 8, 2015, 1:03 PM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/mobilni-2/_draft_post/8455fa5a9c3653ae0a033d5490898520.jpg
Asus je tokom IFA 2015 sajma pozvao Evropu da vidi svet izbliza uz pomoć ZenFone Zoom pametnog telefona – najtanjeg telefona na svetu sa 3X optičkim zumom koji obezbeđuje Hoya objektiv unutar kojeg se nalazi deset optičkih elemenata (sočiva). ZenFone Zoom Vam omogućava snimanje izuzetno jasnih fotografija i mogućnost zumiranja do 12X, kombinujući optički i digitalni zum.

Sa ugrađenom optičkom stabilizacijom slike (OIS) koja eleminiše efekat „nemirne ruke“ i sprečava zamućenje fotografije, četvorojezgarnim Intel Atom procesorom i 4GB RAM memorije, ZenFone Zoom postavlja nove standarde kada je u pitanju iskustvo fotografisanja na pametnim telefonima. Drugim rečima, ZenFone Zoom donosi iskustvo fotografisanja kao na DSLR fotoaparatima, dok mu njegovo jednodelno metalno kućište sa debljinom od samo 5mm na ivicama omogućava da lako sklizne u džep.

Predstavljajući ZenFone Zoom Evropi na IFA sajmu u Berlinu, Erik Hermanson, ASUS-ov šef marketinga za mobilne uređaje, rekao je: „ASUS ZenFone 2 predstavlja sjajan smart telefon za snimanje divnih fotografija visoke rezolucije u svakodnevnim situacijama. Sada, sa ZenFone Zoom uređajem, nudimo korisnicima smart telefon koji ne podseća na DSLR fotoaparat samo svojim izgledom, već i naprednim mogućnostima koje poseduje. Od sada će profesionalna fotografija biti dostupna svima, uz pomoć ASUS ZenFone Zoom pametnog telefona.” 

Izvor: Asus