Mobilni‎ > ‎

Alcatel donosi pet telefona na MWC 2017, jedan je modularan

posted Jan 28, 2017, 8:37 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Jan 28, 2017, 8:39 AM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/mobilni-2/_draft_post/5ce6f5e077741e51605d6f3eb3e3aa9d.jpg
Izgleda da Sony neće biti jedina kompanija koja će predstaviti najmanje pet novih telefona na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni. Sajam startuje krajem februara, a na njemu će biti prisutan i Alcatel. I ne samo to, već će prema najnovijim izveštajima, Alcatel prikazati čak pet novih telefona.

Detalji o njima su prilično oskudni u ovom trenutku, ali se navodi da će jedan telefon biti modularan, sa sistemom koji će omogućiti da se postignu različite funkcije zamenom poleđine telefona. Nakon što LG nije uspeo sa njihovim Friends sistemom kod G5 telefona, a ni Motorola nije postigla preveliki uspeh sa magnetnim dodacima za Z seriju, Alcatel je nova kompanija koja će se okušati u oblasti modularnih telefona.

Kod Alcatel-ovog telefona, moći ćete da kupite drugi zadnji deo ukoliko osetite potrebu za time. Za sada nema informacija kakve tačno modularnosti će ovakav pribor donositi. Smartfon će imati dvotonski LED blic na svojoj glavnoj kameri koja ima senzor od 13 megapiksela, i doći će sa MediaTek čipsetom koji ima osmojezgarni procesor. Cena telefona bi trebalo da bude 320 evra.

Izvor: Benchmark.rs