Biznis‎ > ‎

Visa i Banca Intesa obeležile početak prvog meseca bezgotovinskih plaćanja u Srbiji

posted Sep 29, 2015, 7:44 AM by Nenad Cvetkovic   [ updated Sep 29, 2015, 7:44 AM ]
https://sites.google.com/site/nenadc1/biznis/_draft_post/83a1ac250e104ee981f32080aa13aa1e.jpg

Visa i Banca Intesa obeležile su 25. septembra početak prvog meseca bezgotovinskih plaćanja u Srbiji  koji će posvetiti promovisanju jednostavnih, brzih i sigurnih elektronskih načina plaćanja.

Zajednički projekat kompanije Visa i Banca Intesa nastao je s ciljem da se podigne svest o bezgotovinskim plaćanjima i istaknu prednosti svakodnevne upotrebe kartica, kupovine putem Interneta, kao i plaćanja mobilnim telefonom.

U okviru meseca bezgotovinskih plaćanja, od 5. do 12. oktobra pet javnih ličnosti prihvatiće specijalni zadatak. Naime, glumci Bojan Perić i Tamara Dragičević, novinar Aleksandar Stojanović, blogeri Zoran Torbica i Milan Vučićević imaće vremenski ograničen izazov: da zaborave na keš tokom sedam dana i izvrše što više bezgotovinskih transakcija u okviru limitiranog budžeta.

Učesnici u ovom jedinstvenom izazovu podeliće svoja iskustva na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram), a tom prilikom koristiće takozvane # hashtags: #CashlessMonth, #Visa #BancaIntesa #CashlessQuest.

Kako bi što vernije prikazala koliko lagodnosti bezgotovinsko plaćanje svakodnevno donosi, Visa je kreiirala i poseban video „Go Cashless Everyday“ u kojem će se pojaviti baletski par Katarina i Milan Gromilić. Od prve jutarnje kafe, do noćnog provoda sa prijateljima, bezgotovinski trend ispratiće svaki životni stil, dok brzina, sigurnost i jednostavnost plaćanja korisnicima donose više vremena za uživanje u stvarima koje vole.

Izvor: Intesa